Vad letar du efter?
Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank, BankID
Händelser i livet

Kund i Fokus

Johan Söderström och Torbjörn Wernersson på Anacka

20 år av företagsutveckling med Anacka!

Med 15 anställda och kontor i Uddevalla och Göteborg hjälper Anacka företag att utvecklas. Men hur? Jo, det har vi frågat Johan Söderström (VD) och Torbjörn Wernersson (delägare) i en kundintervju.

Marcus och Christine på Gregeröds Gård

Julmarknad på Gregeröd

Lördagen den 2 december blir det julmarknad på Gregeröds Gård. Vi åkte självklart till Marcus och Christine för att prata om julmarknad och deras företag Gregeröds Gårdsbutiker.

Anders Nilsson, Ranrike Production

Ranrike Production: Från Tanumshede till USA!

Tidigare i år gjorde Anders Nilsson slag i saken när startade företaget Ranrike Production kring sin hobby att skapa konstverk och skulpturer med fornnordiskt tema. Vi har träffat Anders och gjort en intervju med honom.

Stefan Johansson på Tanums Hemelektronik

Spara pengar och minska ditt klimatavtryck med Tanums Hemelektronik!

Vi har träffat Stefan Johansson som driver Tanums Hemelektronik. Här reparerar och säljer han allt från tv- och radioapparater till mikrovågsugnar och datorer.

Carolina Lundin på Fransflickan i Strömstad

Fransflickan - Ny skönhetssalong i Strömstad!

Efter 9 år i branschen har strömstadtjejen Carolina Lundin tagit steget att öppna sin egna skönhetssalong. Vi tog en tur till Strömstad för att spana in den nya salongen och göra en intervju med Carolina.

Hozan Mohammed på Kapten Viking

Bakom kulisserna på Kapten Viking!

Vi tog en kort promenad över gatan till en relativt ny kund här på banken – Kapten Viking Restaurang, för att prata om renovering, restaurangyrket och om den goda menyn!

Peter Cedergren på Hotell Carlia

En 200-årig historia från höskulle till nyrenoverat cityhotell

När Quality Hotel Carlia skulle renovera 75 av sina totalt 110 rum valde de att kolla läget med lite olika banker. Sedan två månader tillbaka är alla rum helt färdiga och på Sparbanken Tanum är vi jätteglada över att ha fått vara med på denna resan. Vi tog ett snack med en av hotellets ägare, Peter Cedergren, om hotellets framtid och histora.

Ulf och Mats Sjöberg vid solcellsanläggningen utanför Fjällbacka

Ny solcellspark i Fjällbacka!

I Lilla Anrås i Fjällbacka har bröderna Ulf och Mats Sjöberg byggt upp en 2 hektar stor solcellspark som ska kunna ge el till omkring 50-60 året runt-hushåll. Vi har intervjuat Ulf som är initiativtagare om projektet och vilka framtidsplaner som finns för det.

Jonathan på EDT Service AB sitter i en soffa

Från telefonväxlar till smarta hem

Vi har intervjuat Jonathan från det Bokenäs-baserade familjeföretaget EDT Service AB om smarta hem, elbranschen och hur det är att driva elföretag.