Hoppa till textinnehållet

Hej, vi hjälper dig gärna!

Välkommen att skriva din fråga nedan för att snabbt få svar på vanliga frågor. 

Ställ din fråga här

Företag

Smal väg ner till hamnen i Fjällbacka.

Vi har ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. Vi erbjuder rådgivning och tar fram lösningar som passar just ditt företag inom bland annat finansiering, lönehantering och betalningar.

Trygga din pension

Som företagare har du ett betydligt sämre skydd än de flesta anställda och ett större ansvar för din trygghet. Ändå är det lätt att blunda för det här med pension och försäkringar när det är fullt upp med verksamheten. Vår försäkringsrådgivare hjälper dig att trygga framtiden - Boka ett möte.

Porträtt av Helene med vit bakgrund.

Bli kund

Vi erbjuder tjänster, rådgivning och tips som gör din och företagets vardag enklare. Oavsett om ditt företag är nytt eller etablerat hjälper vi dig att utveckla er verksamhet. Välkommen till en annorlunda bank!

Porträtt av Magnus med vit bakgrund.

Digital säkerhet

Du som använder våra tjänster på internet, i telefonen eller via mobilen ska kunna känna dig trygg och inte oroa dig för intrång. Här hittar du nyttig information om säkerhet på internet och via telefon, och vad som kan vara bra att tänka på när du använder våra tjänster.

Porträtt av Kerstin med vit bakgrund.

Kundträff: LinkedIn för företagare

Varmt välkommen på frukostträff tillsammans med LinkedIn-gurun Pontus Roos. Han kommer att prata om vad för resultat man kan uppnå och hur man springer om de stora företagen genom att lägga ner tid och engagemang i vad som är världens största affärsnätverk. Alla är välkomna, oavsett om du är nybörjare eller rutinerad LinkedIn-spelare. Varmt välkommen med din anmälan! Antalet platser är begränsade.

Pontus Roos

Skydda ditt företag - teckna rätt juridiska avtal

Har du koll på de vanligaste juridiska fallgroparna – och framför allt, hur du undviker dem? Tillsammans med vår samarbetspartner Avtal24 erbjuder vi dig som är företagskund hos Sparbanken Tanum ett kostnadsfritt* avtal online.

People standing discussing over linen fabric - small business

Kampanjerbjudande billeasing

Just nu erbjuder vi en förmånlig ränta för billeasing på 2,74%, eller 2,49% om du väljer grön billeasing (rörlig ränta per 2019-11-05). Dessutom får du 15 % rabatt på bilförsäkring via Tre Kronor det första året.

 

Woman getting in to a car.

Bättre koll din ekonomi

Har du expansionsplaner, tänkt på din trygghet som företagare eller koll på hur du skriver avtal?

Analyser och omvärld

Aktuell omvärldsbevakning och makroanalyser från bankens experter, på Swedbank Insikt.