Vad letar du efter?
Meny
Våra företagstjänster
Betala och ta betalt
Företagslån och finansiera
Spara och placera
Pension och försäkring
Internetbank, app, BankID
Er verksamhet

Företag -  din företagsbank

På Sparbanken Tanum kan vi den lokala marknaden och tar alla beslut i huset. Med specialister inom bland annat pension och försäkring, skog och lantbruk samt placeringar kan vi erbjuda ditt företag en skräddarsydd rådgivning och ta fram lösningar som passar just ditt företag. Vi har dessutom ett brett utbud av produkter och tjänster för ditt företag som förenklar din vardag. 

Några av företagsrådgivarna på Sparbanken Tanum

Nyheter

Nu ser det lite annorlunda ut här

Vi vill hela tiden göra hemsidan smidigare att använda. Därför har vi nu ändrat menyn, gjort det enklare att söka och laddat upp med råd och tips i olika situationer. 

Vi har uppdaterat hemsidan

Inspiration

Johan Söderström och Torbjörn Wernersson på Anacka

20 år av företagsutveckling med Anacka!

Med 15 anställda och kontor i Uddevalla och Göteborg hjälper Anacka företag att utvecklas. Men hur? Jo, det har vi frågat Johan Söderström (VD) och Torbjörn Wernersson (delägare) i en kundintervju.

En tjej sitter och seglar i en segelbåt på havet

BJK - Bohuslänska Jaktklubben

Ylva Jonasson, som är huvudinstruktör på BjK:s seglarskola, skriver i Bohusbloggen om sin kärlek till seglingen, till sin förening BJK och till alla de ideella krafter som i hundra år bidragit till att det idag finns en seglarförening på Vadskär.

Tips och råd för ditt företags ekonomi

Våra företagsrådgivare har samlat sina bästa tips och råd kring ditt företags ekonomi. Läs om vad du ska tänka på innan du investerar i fastigheter, hur du bör försäkra dig i företaget eller lär dig mer om kassaflöden, årsredovisningar eller företagsformer.

Checklistor - kom igång med hållbarhetsarbetet

Hur tar du betalt av dina kunder?

Kort, swish eller online? Vi hjälper dig att hitta en betallösning som passar dig och dina kunder.