Lediga tjänster:

  • Vi söker privatrådgivare eller trainee.

Vill du jobba i en offensiv bank med hög kundnöjdhet?

Vi växer så det knakar och söker nu dig som är framåt, enkel och engagerad. Du är färdig privatrådgivare, eller har en ambition att bli privatrådgivare inom ett par år. I det sistnämnda fallet står vi för utbildningen. Vi söker människor som älskar kundmötet, det är nämligen det vi lever på. SwedSec-licens är ett stort plus! Vi tror vidare att du har en sjuhelsickes inställning och lär dig snabbt.

Sök jobbet genom att klicka på här. Du som söker bor i norra Bohuslän eller har planer på att flytta hit.

Vi ser gärna att du söker senast fredagen den förste november. Frågor besvarar vi mer än gärna – ring Florentina Ferreira på 0525-649 21.
 

  • Administrativ tjänst med fokus på intern styrning och kontroll.

Gillar du ordning och reda?

Vi söker nu dig som är framåt, enkel och engagerad. Du gillar ordning & reda, har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift, samt har ett stort eget driv. Du har alltid ett strukturerat arbetssätt, oavsett om du arbetar på egen hand eller som en del av ett lag.

I din roll kommer du ha ett nära samarbete med ansvariga chefer och kontrollfunktioner. Din vardag består bland annat av att…
…aktivt stödja rörelsen i arbetet med intern styrning och kontroll.
…granska kvalitet inom flera olika områden.
…säkerställa att regler efterlevs.
…ta fram handlings- och kontrollplaner.

Som person har du hög integritet och arbetar målinriktat med det du åtagit dig. Om du har tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter är vi extra nyfikna på dig. (Sådana erfarenheter kan t.ex. innefatta internrevision, regelefterlevnad, GDPR, styrning, ekonomi, riskhantering och intern kontroll.)

Sök jobbet genom att klicka här. Du som söker bor i norra Bohuslän eller har planer på att flytta hit.

Vi ser gärna att du söker senast fredagen den förste november. Frågor besvarar vi mer än gärna – ring Helena Nilsson på 0525-649 42.
 

Därför ska du söka dig till Sparbanken Tanum:

  • Här får du balans mellan jobb & fritid. Då presterar du bäst.
  • Här arbetar du för norra Bohusläns bästa, inte för aktieägarnas. Läs gärna mer om vad det innebär att vara en sparbank på www.sparbankentanum.se.
  • Vi vill ha dig kvar! Sparbanken Tanum är en stabil bank sedan 1879 och vi tänkte hålla på ett bra tag till…

Hos oss trivs folk – både anställda och kunder!

 

Spontanansökan: 

VI är alltid nyfikna på dig som är nyfiken på oss! Maila gärna en . Det kan visa sig att just du skulle passa perfekt in i banken.