Låt oss presentera Sparbanken Tanum – en bank som både kunder och anställda blir kvar hos:

  • Hög kundnöjdhet & prisbelönt marknadsföring ger ett stort inflöde av nya kunder.
  • Vi har kul ihop! (Missa inte Carinas fredagsfräckisar och tisdagsgympan med Lasse.)
  • Vi tar alla beslut lokalt och kan inte stava till byråkrati.
  • Tillsammans skapar vi ett ännu bättre norra Bohuslän. Vi sponsrar och finansierar för vår gemensamma framtid!

------------------------------------------------------------------------------------

Vi söker kundstöd till företagsavdelningen

Sparbanken Tanum växer så det knakar och vi vill fortsätta erbjuda bankens kunder den högsta servicenivån. När andra banker minskar sin personalstyrka behöver vi bli fler.

Nu vill vi, återigen, anställa på bankens huvudkontor i Tanumshede. (Sveriges vackraste skärgård är bara några minuter bort).

Vi söker en lagspelare som vill jobba som kundstöd på företagsavdelningen. Din vardag består av att hjälpa både föreningar och företag att hitta rätt i bankens produktutbud. Du kommer bli en fena på att navigera inom främst betalningslösningar och digitala tjänster. Du ser snabbt vilken lösning som är rätt för just den kund du har framför dig och du har alltid kundens bästa för ögonen. Kunden uppfattar dig som positiv, kunnig och trovärdig.

I denna roll ser vi stora möjligheter till att du själv är med och utvecklar tjänsten tillsammans med dina kompisar på bankens företagsavdelning.

Du är resultatorienterad och har lätt för att uttrycka dig i både skrift och tal. Dessutom älskar du nya utmaningar och du tar dig an dessa med ett leende på läpparna. Om du dessutom bor i, eller planerar att flytta till, norra Bohuslän – då kan vi vara rätt för varandra!

Ansök här, men vänta inte för länge. Sista ansökningsdag är den 30:e juni och intervjuer sker löpande. Vi tänker oss att du ska kunna påbörja din nya tjänst under hösten.

Är du nyfiken och vill veta mer? Ring rekryterande chef, Henrik Mogart, på 0525 – 649 96 eller Kerstin Wingård på 0525 – 649 45. (Kerstin jobbar som kundstöd på företagavdelningen.) Du kan också maila till .

------------------------------------------------------------------------------------

Spontanansökan: 

VI är alltid nyfikna på dig som är nyfiken på oss! Skicka gärna in en spontanansökan. Det kan visa sig att just du skulle passa perfekt in i banken.