Hoppa till textinnehållet

Om Sparbanken Tanum

Är det egentligen nån skillnad mellan olika banker? Man sparar, lånar och betalar, får hjälp med familjejuridik och försäkringar. Rådgivarna är licensierade och kunniga, för sån är lagen. Så är det egentligen någon skillnad mellan olika banker? Jo, Sparbanken Tanum är en annorlunda bank. Vi är självständiga och fattar alla beslut här i norra Bohuslän. Pengarna som du sparar lånar någon annan här hemma. Dina sparpengar och bankens vinster stannar kvar här och gör bygden starkare.

Sparbanken Tanums stora skolsatsning

På Sparbanken har vi alltid lagt kraft på att utbilda våra yngsta medborgare men våren 2017 bestämde vi oss för att det var dags för en nysatsning. I samråd med skolan tog vi fram ett material som vi hoppas få leverera i skolorna under många år framöver.

Glada elever som spelat bankens utbildningsspel "miniprenören".

En annorlunda bank

Här kan du läsa mer om vad en sparbank är samt vad som gör oss till en annorlunda bank. 

Bankens miljöarbete

På Sparbanken Tanum bryr vi oss om miljön och vi strävar efter en hållbar utveckling.

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om säkerhetslösningar, ta del av våra råd när det gäller säker identifiering och hur du kan skydda dig mot bedragare, phishing och mycket mer.

Kontakta oss

Här hittar du de vanligaste kontaktvägarna till oss på Sparbanken Tanum, som till exempel kontaktuppgifter till våra kontor och rådgivare.