Meny
Våra tjänster
Låna pengar
Kort och betala
Spara och placera
Pension
Försäkringar
Familjejuridik
App, internetbank och BankID
Händelser i livet

Bankens logotyper

Som fristående sparbank har vi givetvis vår egen logotype och vårt eget uttryckssätt. Allt vi gör har en lokal förankring, så även vårt bildspråk, därför använder vi alltid symbolen "För Norra Bohusläns bästa" i all marknadsföring.

Logotyper (jpg-filer)

 

Tryckfärdiga format (svg-filer)

 

Skylt - Stolt Sponsor (pdf-fil)

 

 

Myntet + Sparbanken Tanum på två rader
Vektoriserad logotyp Sparbanken Tanum Orange Hjärta
Myntet + Sparbanken Tanum på en rad
Länkning till sparbankentanum.se:
Länka gärna till sparbankentanum.se, men följ våra riktlinjer. Om du har några frågor hjälper vi dig gärna. Observera att länkning till sparbankentanum.se endast får göras från hemsidor som inte kränker annan parts rätt, uppfattas som omoraliska, stötande, kränkande, rasistiska, våldsamma eller på annat sätt opassande, strider mot lag, förordning eller annan myndighets anvisning
  • När du länkar till sparbankentanum.se vill vi gärna att namnet Sparbanken Tanum ingår i länknamnet, till exempel "Sparbanken Tanum", "Till Sparbanken Tanums webbplats", "Läs mer om Sparbanken Tanums bolån" eller motsvarande.
  • Länkningen ska placeras så att det tydligt framgår att Sparbanken Tanum inte är avsändare av innehållet på de sidor som länkar till sparbankentanum.se.

Hantering av vår logotyp
Sparbanken Tanum är ett registrerat varumärke. Vår logotyp består av två delar, symbolen och namnet, som inte får separeras. Det är inte tillåtet att ändra logotypens proportioner, färg eller på annat sätt modifiera den.

  • När du använder logotypen, respektera den fria yta som ska omge den.
  • Logotypen placeras mot vit bakgrund. Är bakgrunden annan färg så ska logotypen placeras mot en vit platta (den fria ytan kring logotypen ska motsvara storleken på plattan).
  • Om flera logotyper presenteras i anslutning till varandra ska storleken på Sparbanken Tanums logotyp vara sådan att den upplevs som lika stor som övriga.