Hoppa till textinnehållet

Aktuella kundträffar

Vintrig bild från Grebbestadbryggan.

Bli en börsvinnare digital frukostträff

Denna kundträff går av stapeln onsdagen den 10/3 kl. 08:00 och riktar sig till dig som brukar handla med aktier. Vi kommer prata om olika strategier för att hitta en vinnande aktie, vilka branscher man bör satsa på eller undvika och mycket mer. Du är med framför din dator och vi hjälper dig med allt det tekniska.

Lär dig handla med aktier digital kundträff

Denna kundträff går av stapeln onsdagen den 10/3 kl. 18:00 och riktar sig till dig som är nybörjare eller kan litegrann om aktier. Vi kommer prata om vad en aktie är, hur man går tillväga rent konkret, vad det kostar, vilka risker som finns och mycket mer. Du är med via din dator/platta och vi hjälper dig med allt det tekniska.

Lär dig spara i fonder digital kundträff

Denna kundträff går av stapeln onsdagen den 10/3 kl. 19:00 och riktar sig till dig som vill lära dig mer om fonder och fondsparande. Vi kommer bland annat prata om vilka olika fondtyper det finns, hur man pensionssparar på bästa sätt och hur ett litet månadssparande kan göra dig rik i slutändan. Du är med via din dator/platta och vi hjälper dig med allt det tekniska.